Entries for Ekim 2021

21
KOSGEB tarafından Birliğimize iletilen; Tek Pazar Programı–Ortak Küme Girişimleri (EUROCLUSTERS)
Çağrısı ile ilgili yazı ekte yer almaktadır.
Bilgilerinizi ve üyelerinize duyurmanızı rica ederim.
Saygılarımla,

[Devamını oku...]

21
2022 Yılı Ana Fuar Takvimi 18 Ekim 2021 tarihli Ticaret Sicil Gazetesinde ve Birliğimizin internet sayfasında yayımlanmıştır.
Ayrıntılı bilgiye https://www.tobb.org.tr/FuarlarMudurlugu/Sayfalar/AnaSayfa.php adresinden
ulaşılabilmektedir.
Bilgilerinizi rica ederim.
Saygılarımla,

[Devamını oku...]

13
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye Patent ve Marka Vekilleri Meclisi tarafından 22 Ekim 2021 tarihinde saat 14.30'da "Türk Patent ve Marka Vekilliği Dünyasının Geleceği" isimli bir seminer gerçekleştirilecektir.

[Devamını oku...]

13
Yöresel ürünlerde markalaşmanın sağlanması, ticarileşme süreçlerinin desteklenmesi, katma değerin artırılarak işletmelerin ekonomik kapasitelerinin genişletilmesini hedefleyen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, 20-24 Ekim 2021 tarihlerinde Anfaş Antalya Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

Bu kapsamda, gerçekleştirilecek ikili görüşmelerin üyelerinize duyurulmasını ve https://yorex.com.tr/b2b adresi üzerinden kayıt yapılmasını rica eder, üyelerinizle beraber sizleri 20-24 Ekim 2021 tarihlerinde YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'na davet etmekten memnuniyet duyarız.

[Devamını oku...]

13
Ticaret Bakanlığı, İç Ticaret Genel Müdürlüğü tarafından Birliğimize iletilen; Soğuk Zincir Finansal Kiralama Destek Programı hakkındaki yazı ekte yer almaktadır.

[Devamını oku...]

13
Avrupa KOBİ Haftası'nın bu yıl 15-21 Kasım 2021 tarihlerinde gerçekleştirileceği bilgisi iletilmektedir.

[Devamını oku...]

13
TOBB Tedarikçi Geliştirme Programı kapsamında, Tedarikçi Yönetimi ve Tedarikçi Risk Yönetimi Toplantısı 21 Ekim 2021 Perşembe günü saat 14:00'te internet üzerinden gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır.

[Devamını oku...]

04
Türkiye piyasalarına yabancı girişlerinin tekrar başladığı bir dönemde, iş dünyasının ve yatırımcıların dikkat etmesi gereken hususlar üzerinde durulacaktır.
Katılım belgesi:
Eğitimin % 70'ine devam eden katılımcılar adına dijital doğrulanabilir katılım belgesi hazırlanacak ve e-posta adreslerine gönderilecektir. Katılım belgeleri E-Devlet üzerinden de sorgulanabilecektir.
Eğitim içeriği:
Temel makroekonomik göstergeler; ekonomik göstergeler ışığında yatırım araçlarının kullanılması.
Eğitim ZOOM üzerinden olup, katılım ücreti 270 TL (KDV Dahil)

[Devamını oku...]