Entries for Aralık 2018

14

TOBB TÜRKİYE 100 PROGRAMI 

İLGİLİ METNE ULAŞMAK İÇİN DOSYA BAĞLANTISINI TIKLAYINIZ

[Devamını oku...]

12

Türk-Rus Ortak Sanayi Çalışma Grubu 13. Dönem Toplantısı (20-21 Aralık 2018) Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde düzenlenecektir. Çalışma tüm sanayi sektörlerini kapsamaktadır. Metalürji, otomotiv yan sanayi, gemi ve yat inşa alt grupları da ayrıca oluşturulmuştur.

Bu çerçevede, söz konusu toplantıda dile getirilmesinin fayda sağlayacağını düşündüğünüz görüşlerinizi, 13.12.2018 Perşembe günü mesai sonuna kadar Borsamıza bildirmeniz halinde iletilmesi sağlanacaktır.

ilgililere duyurulur, 

[Devamını oku...]

12

DEİK/Türkiye – Kazakistan İş Konseyi tarafından 18 Aralık 2018 tarihinde DEİK’te (Adres: River Plaza, Büyükdere Caddesi, Bahar Sokak No: 13, Kat: 1, Levent – İstanbul) Türkiye – Kazakistan İş Forumu düzenlenecektir.

Kazakistan Cumhuriyeti Yatırımlar ve Kalkınma Bakanlığı, Tarım Bakanlığı ve yerel yönetim yetkililerinin yanı sıra, madencilik, kimya sanayi, tekstil ve diğer sektörlerde faaliyet gösteren şirket temsilcilerinin katılacakları etkinlikte Kazakistan ekonomisindeki son gelişmeler, ülkenin yatırım mevzuatı ve yatırımcılara sağlanan teşvikleri konu alan sunumların yapılacak, iki ülke firma ve kurum temsilcileri arasında iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir.

Bahse konu toplantıya katılmak isteyen firma ve kurum temsilcilerinin 17 Aralık 2018, Pazartesi günü saat 12:00’a kadar https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/818/11865 internet bağlantısında yer alan formu eksiksiz doldurarak, kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

ilgililer duyurulur,

[Devamını oku...]

12

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın Avusturya Ziyareti

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın, Avusturya Ekonomi ve Dijitalleşme Bakanı Margarete Schramböck'ün daveti üzerine çeşitli temaslar ve müzakerelerde bulunmak üzere 14 Ocak 2019 tarihinde Avusturya'ya bir ziyaret gerçekleştirmesinin planlandığı belirtilmiştir. 


Bu kapsamda, Avusturya ile ülkemiz arasında gündeme getirilmesinde fayda görülen konular, varsa sorunlar ve işbirliği önerilerine dair görüşlerinizin 14 Aralık 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar iletilmesi gerekmektedir.

İlgililere duyurulur, 

[Devamını oku...]

12

ABD'nin İran'a Yönelik Yaptırımları

[Devamını oku...]