Eğitim Yardımı 2016

  • 12.10.2016
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası, Tarsus Emniyet  Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte her eğitim ve öğretim yılında geleneksel hale getirdiği “TOBB Eğitim Yardımı” kapsamında ihtiyaç sahibi 600 öğrenciyi tepeden tırnağa giydirdi.

Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, Borsa  toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim yardımı etkinliğinde 40 yakın okuldan tespit edilen ihtiyaç sahibi  600 öğrenciye her  yılki gibi eğitime destek kapsamında giyim yardımı yaptıklarını belirterek, “Her yıl olduğu gibi bu yılda TOBB nin aracılığı ile sosyal bir proje olarak düzenlediğimiz eğitim yardımının yenisini düzenlemekten mutluluk duyuyoruz.Bu yıl 600 öğrenci ile birlikte alım yapılan DeFacto firması, bu sosyal projemize kendileri de destek olarak 2 bin parçadan oluşan giyim ürününü Borsamıza hibe edecek.Biz aynı şekilde bu giysileri ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız.Veciz bir sözle devam etmek istiyorum, " Bir yıl sonrasını düşünüyorsan tohum ek, Ağaç dik on yıl sonrası ise tasarladığın,Ama yüz yıl sonrası ise düşündüğün, halkı eğit."  Biz 100 yıl sonrasını düşünerek eğitime yardım etmeye devam ediyoruz. Balık tutmayı öğretmek istiyoruz.Vatanını , milletini, devletini seven bireyler yetiştirmek istiyoruz.Devletimiz çocuklarımıza eğitimleri için her türlü imkanı sunmakta.İnanıyorum ki sizlerde bu imkanları iyi değerlendirecek ve devletini seven koruyan bireyler olarak yarınımızı koruyacaksınız.  Siz Sevgili öğrencilerimiz de gelecekte Kaymakamlık, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı gibi önemli makamlarda oturacaksınız. Bunun için ise çok çalışmanız gerekmektedir. Bunu başaracağınıza inanıyorum” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, Tarsus Ticaret Borsası’nın eğitime verdiği desteğin çok anlamlı olduğunu belirterek, “Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Ticaret Borsamız ve Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi belirledik ve şimdide onları tepeden tırnağa giydiriyoruz.Gözümüzün nuru öğrencilerimize Borsamızca verilen bu destekten dolayı teşekkür ederiz.Terör örgütlerinin bir numaralı hedefinde olan eğitim kurumlarına sahip çıkarak Borsamız gibi tüm STK'larında yardım ve destekleri ile birlik ve beraberliğimiz daim olacaktır. Borsamızın bu katkısı gönüllerimizi fethetmiştir. Borsa Başkanımıza, Borsamız yöneticilerine katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Etkinliğe Borsa Meclis Başkanı Tevfik Başarır, Tarsus Esnaf ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mahmut Şahin, Tarsus Süt Üreteiciler Birlik Başkanı İrfan Şimşek, Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, Tarsus Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak, Tarsus Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Tarsus Kahveciler Odası Başkanı  Halil Şekerci ,Borsa Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Toplum Destekli Polis Büro Amirliği çalışanları ve öğrenciler katıldı.

 

 

                                               

Eğitim Yardımı 2016
Eğitim Yardımı 2016
Eğitim Yardımı 2016
Eğitim Yardımı 2016
Eğitim Yardımı 2016
Eğitim Yardımı 2016
Eğitim Yardımı 2016