AKP İlçe Başkanı İbrahim Gül ve Ekibi Borsada

  • 09.03.2017
  • tarsustb

Tarsus AKP İlçe Parti Başkanı İbrahim Gül ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tarsus Ticaret Borsasında.

Heyeti Borsa Yönetim Kurulu üyeleri ile karşılayan Başkan Murat Kaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadelere yer verdi.

"Öncelikle yeni atandığınız görevinizde başarılarınızı diliyorum.Siyasi parti temsilcileri ilçe olsun il olsun o kentin her türlü sorunlarını omuzlayan yükü çeken sıkıntıyı çeken arkadaşlarımızdır. Bizler, kanaat önderleri olarak, biraz da siyasi kimliğimiz olmadığı için, daha rahat hareket edebiliyoruz. Allah kolaylık versin yürekten başarılar diliyorum.Tarsus'un kalkınması, gelişmesi için hep birlikte çalışmamız gerekiyor. Kol kola olmamız gerekiyor. Tüm siyasi partiler aslında Tarsus’la ilgili ortak payda da buluşarak kol kola çalışması gerekiyor.Her ortamda söylüyorum; gerek siyasi, gerek ekonomik, gerek sahada Ülke olarak savaş halindeyiz. Bunun için bizlerin yapması gereken toplum olarak birbirimizi kucaklamamız, kutuplaşmadan ayrışmadan birbirimize birlik beraberlik anlayışı içerisinde sahip çıkmamız gerekiyor. Bu ülke hepimizin. Bu noktada umuyorum ki;her türlü görüşe sahip olan arkadaşlarımızda bizim gibi Ülkemizi düşünüyor. Güçlü bir ülkeyiz. El birliğiyle rahatlıkla her türlü zorluğu aşacağımıza yürekten inanıyorum. Kentin sorunları noktasında her zaman sizlerle istişare içindeyiz. İbrahim beyle her zaman istişaredeyiz.Allah izin verir ise, yaptığınız ve yapacağınız hizmetler için şimdiden teşekkür ediyorum. Görevinizde de tekrar başarılar diliyorum. Hakikaten zor ve meşakkatli bir göreviniz var.Allah kolaylık versin.Allah yolunuzu açık etsin." dedi.

Tarsus AKP İlçe Parti Başkanı İbrahim Gül ve Yönetim Kurulu Üyeleri  ile samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret karşılıklı istişare ve sohbetle devam etti.

AKP İlçe Başkanı İbrahim Gül ve Ekibi Borsada
AKP İlçe Başkanı İbrahim Gül ve Ekibi Borsada