Başkanımızdan Miraç Kandili Kutlama Mesajı

  • 23.04.2017
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlandı. Başkan Murat Kaya'nın mesajı şöyle: ' Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandili Gecesine ulaşacak olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu zor dönemlerde bir kez daha mübarek bir akşamın, kutlu bir Kandil'in manevi nuruyla ruhumuzun ısınacağı bu gecede; diliyor ve istiyorum ki, Ülkemizin yaşadığı akıl almaz sorunların telafisi, mahkûm olduğu huzursuzluk son bulsun.

Nefis terbiyesine ve kendimizi gözden geçirmeye çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Yüce Dinimiz İslam'ı tamamıyla anlayıp yaşamak, Efendimiz Hz. Peygamber'in hayatını rehber alarak tavır ve davranışlarımıza yansıtmak durumundayız. Bütün anlayışlara en güzel cevabı böylesine mübarek gecelerin feyzi, bereketi ve kaynaştırıcı özelliği sayesinde ulaşıyoruz. Bizlere düşen, her sözü ve davranışı insanlığın ufkunu açan Peygamberimizi, içimizde ve çevremizde yeniden anlamak ve O'nun bize kazandırdığı, kardeşlik, sevgi, dostluk, güven, samimiyet, tevazu, hoşgörü, sadakat, vefa, haklının yanında yer alma, hak ve doğru olanı temsil etme gibi değerlere hayatımızda işlerlik kazandırmaktır.

Bu duygu ve düşüncelere, Müslüman Türk milletinin, İslam aleminin Miraç Kandili'ni tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Başkanımızdan Miraç Kandili Kutlama Mesajı