Başkanımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

  • 18.05.2017
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya , 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında  "Bugün milli mücadelenin başladığı, bir milletin uyanışının ve millet iradesine dayanan tam bağımsız bir devletin kurulmasının sembolü Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki dönüm noktalarından biridir." ifadesine yer verdi.

Başkan Murat Kaya," Bundan 98 yıl önce bugün milli mücadelenin başladığı, bir milletin uyanışının ve millet iradesine dayanan tam bağımsız bir devletin kurulmasının sembolü Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki dönüm noktalarından biridir. Milletin iradesinin egemen  kılındığı o günden itibaren; bugün de vazgeçilmez güç kaynağımız millettir. Milletimizi; işaret edilen çağdaş medeniyet seviyesine taşımak gençlerimizin görevidir.

Bugün bizlere düşen görev ise; Türkiye Cumhuriyetini ileri medeniyetler seviyesinde temsil edecek, yarını inşa edecek, toplumun temellerini sağlamlaştıracak, dünyadaki gelişmelerden haberdar, yeniliklere açık, çağdaş, özgür gençler yetiştirmektir.

Vatanımızın bağımsızlığı uğruna dün olduğu gibi bugünde aynı şüheda fışkırır bu topraklardan.Bağımsızlık uğruna, her an, her türlü hain girişime karşılık verecek Büyük Türk Milletinin Gençliği aydınlık yarınlarımızın teminatıdır.

Bu düşüncelerle; Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere can veren şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. yılını  en içten duygularımla kutluyorum.” dedi.

Başkanımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı