Ramazan Ayı Bir Yardımlaşma ve Paylaşma Ayıdır

  • 26.05.2017
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında; Birlik ve beraberlik duygusunun pekiştirildiği ve sayısız güzelliklerin yaşandığı Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi.

Başkan Murat Kaya sözlerine şu şekilde devam etti;

“Allaha olan bağlılığımızı derinden hissettiğimiz, merhamet ve rızkın bol olduğu birliğin dayanışmanın arttığı, bereketin eksik olmadığı 11 ayın Sultanı Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bu ay, birlik ve beraberlik duygularının önem kazandığı müstesna günleri barındırmaktadır. Birlik, beraberliğin ve kardeşliğin pekişmesine vesile olan Ramazan ayı aynı zamanda bir yardımlaşma ve paylaşma ayıdır. Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesini de içerisinde barındıran bu mübarek Ramazan ayında manevi duygularımız doruk noktaya ulaşarak, kardeşlik ve sevgi bağlarımız daha da kuvvetlenmektedir

Böylesi bir aya bizleri ulaştıran Yüce Mevla'mıza şükürler ediyor, iyi ve güzel davranışlarımızı arttırarak kötü davranışları terk ederek geçireceğimiz Ramazan ayını kutluyor , ülkemize ve tüm İslam alemine barış, huzur getirmesini, insani sorumluluklarımızı hatırlatan bu günlerin gönül ve ruh birliği ile geçmesini Cenabı Allahtan niyaz ederim.” dedi.

Ramazan Ayı Bir Yardımlaşma ve Paylaşma Ayıdır