Başkan Murat Kaya'nın GAZİLER Günü Mesajı

  • 19.09.2017
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya , 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Murat Kaya , Gazilere bir minnet borcu olarak idrak edilen bu günün en içten duygularla kutlanması gerektiğini hatırlatarak " Türk Milleti için vatan aşkı, millet ve bayrak sevgisi, her sevginin üzerinde gelir. Bunun içindir ki, Şahadet ve Gazilik her Türk evladının gönlünde ulaşılabilecek en üstün mertebedir. Bugün bu topraklar üzerinde bağımsız ve hür olarak yaşamamızı bu iradeye , bu mertebeye , bu milli ruha borçlu olduğumuzu unutmamalıyız. Tarihin gördüğü en büyük destanların kahramanları olan şehitlerimiz ve gazilerimiz dün olduğu gibi bugün de yolumuza ışık tutan en önemli yol göstericileridir. Ancak dün olduğu gibi bugünde düşmanlarımız gerek içten gerekse dıştan aziz vatanımızı parçalayarak, bağımsızlığımızı yok etmek istemektedirler.

Vatan Sağolsun diyebilen bir milletin evlatları olarak şehitlerimizin ve gazilerimizin yazdığı destanlar Türk Milleti'nin hafızasındadır.Bu hatıralara sahip çıkmak ve onları yüceltmek bizim görevimizdir.

Bu anlamlı gün vesilesiyle;

Dış düşmanlara ve onların içteki işbirlikçilerine karşı şerefle vatanını korumuş, mücadele etmiş başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, edebiyete göç etmiş şehit ve gazilerimizi anarken, Gazi ve şehitlerimizin ailelerinin kederlerini paylaşır, hayatta olan tüm gazilerimize sağlık ve esenlik diler, onlara saygı ve sevgilerimizi sunarız.

Başkan Murat Kaya'nın GAZİLER Günü Mesajı