Tarsus Emniyet Müdürü Salim Çakan'ın Veda Ziyareti

  • 21.09.2017
  • tarsustb

Tarsus Emniyet Müdürü Salim Çakan tayinin çıkması nedeniyle Tarsus Ticaret Borsası'na veda ziyaretinde bulundu.

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya , tayini çıkan emniyet müdürüne Tarsus’a yapmış olduğu  hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Tarsus’ta iki yılda çok iyi hizmetler veren Emniyet Müdürü Salim Çakan ; Devlete hizmette görev alınmaz görev verilir. Devletimiz neyi uygun görmüşse bizde o görevi alırız ve gereğini yerine getiririz. 2 yıl süre zarfında burada arkadaşlarımın başta mesai arkadaşlarımın can separene fedakarca çalışmaları, bizim yönlendirmelerimiz gerek mülki amirlerimizin gerek adli amirlerimizin kontrolü altında düzgün işler yapmaya çalıştık. Bir ilçede uyumun nasıl olacağının bence güzel bir örneğini verdik. Çünkü gerek adli anlamda gerek mülki anlamda çok uyumlu çalıştık. İlçemizin hiç bir kurumu bizden hiçbir desteğini esirgemedi. Bu açıdan sizlere de ayrıca teşekkür ederim. Gönüller bir olsun bir şehir insanlarıyla güzeldir’’ şeklinde konuştu.

Başkan Murat Kaya , " Tarsus bir ilçe ama, nüfusuyla, coğrafyasıyla bir çok ilden büyük. Bu büyüklükteki bir kentin güvenliği, emniyeti için gösterdiğiniz fedarkarlık gerçekten övülmeye değer.Bizler sizi kendimiz gibi gördük. Kentin tanıtımına dahi yapmış olduğunuz katkılar gerçekten bizleri etkiledi. Sayın Müdürüm, biz her zaman sizi aramızda görmeye hazırız. Kentimize yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Yeni görev yerinizde başarılar diliyor, güzel hizmetler yapacağınıza tüm kalbimle inanıyorum’’dedi.

Ziyarette Borsa Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz ve Sayman Üye Ali Seçer'de hazır bulundu.Veda ziyareti anısına Başkan Murat Kaya Sayın Çakan'a hediye takdim etti.

Tarsus Emniyet Müdürü Salim Çakan'ın Veda Ziyareti