Tarsus Medical Park Yönetiminin Ziyareti

  • 15.11.2017
  • tarsustb

Tarsus Medical Park Hastanesi yeni Genel Müdürü Yardımcısı Yasemin Halefoğlu,  Halka İlişkiler Müdürü Nermin Ateş ve Gülizar Su Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya’ya ziyarette bulundu.

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olarak bu sektördeki tecrübesini Tarsus’la paylaştıklarını ifade eden Halefoğlu, hastanede sunulan sağlık hizmetlerini, yapılan yenilikleri anlattı. Hastane yöneticileri olarak , ilçenin sağlık standartlarının artması için katkı koyduklarını, sadece Tarsus'a değil, Mersin, Adana, çevre iller ve yurt dışından gelen hastalara da hizmet verdiklerini belirtti.

Başkan Murat KAYA, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bizlerin sağlık ve diğer tedavi konularında hayatımızı kolaylaştırma noktasında hastane yönetiminin ve çalışanların yaptığı çalışmaları görüyor, biliyor,duyuyor ve izlenimlerin sonucundan memnun oluyoruz. Herkes İçin Sağlık misyonu doğrultusunda sürdürdüğünüz hizmetleri takdirle takip ediyoruz.Sağlık hizmetlerinizdeki başarılı çalışmalarınızın hayatımızı kolaylaştırma noktasında hastanemizin yapacağı çalışmaları da yürekten destekliyoruz.Tarsus’a hoş geldiniz. Çalışmalarınızın Tarsus'a ve Tarsus Medical Park Hastanesi'ne hayırlı olmasını dilerim.”dedi.

Tarsus Medical Park Yönetiminin Ziyareti