Borsa Personeli 2018 Yılının İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

  • 16.01.2018
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası personelleri 2018 yılının ilk Personel Toplantısını gerçekleştirdi. Borsa fuaye alanında gerçekleşen toplantı Akreditasyon Birim Sorumlusu Elif Köksal'ın gündemler hakkında bilgi vermesiyle başladı.

2016-2017 yılı sonu itibariyle Haberleşme Talimatına göre çıkarılan İstatistiklerin (Mail-SMS-Basın Haberleri- Politika Temsil-Lobi Faaliyetlerinin Durumu- Gelen Giden Evrak- TOBB Yazışma performansı) değerlendirildiği toplantının devamında  2018 Yılı Personel Eğitim Planı konuları,  2018 Yılı Üye Eğitim Planı konuları,  2018 Yılı Faaliyet Takvimi konuları, 2018 Yılı Kalite Hedefleri konuları ve  2018 Yılı Personel İş Planları konuları görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda üyelere ve personellere yönelik 23 eğitim ve toplantı konu başlıkları ile istişare edilerek  25 sosyal sorumluluk ve faaliyet gerçekleştirilmesi planlandı. Ayrıca 28 adet yeni kalite hedefi belirlenen toplantının sonunda TOBB tarafından koordine edilen Dış Ticaret İstihbaratı Projesi kapsamında üstün başarı sağlayan Dış Ticaret personelimiz Pınar Alegöz tebrik edildi.

 

TOBB dijital dönüşüm ve EBYS sistemine sorunsuz bir geçiş sağlanması için değerlendirmelerin ardından toplantının son konusu Personel Performansları oldu. Başarı sağlayan 2 personel Yönetim Kurulu tarafından ödüllendirildi. Genel Sekreter Hasan Şanlı 2017 yılında personellerin özverili çalışmalarını takdir ederek, her personele çalışmlarından ötürü ayrı ayrı teşekkür etti.

Borsa Personeli 2018 Yılının İlk Toplantısını Gerçekleştirdi