Tarsus SGK Müdürü Süleyman Metin'e Ziyaret

  • 17.01.2018
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ve Yönetim Kurulu Sayman Üye Ali Seçer ile Genel Sekreter Hasan Şanlı Tarsus Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Süleyman Metin'e hayırlı olsun ziyarette bulundu.

Tarsus'a kısa bir süre önce atanan Tarsus Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Süleyman Metin , yapılan ziyaretten ve Tarsus’ta görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Tarsus, sigortalı istihdamın anlamını ve bilincini önemseyen bir kent ve sigortalılık kavramını çok eskilerden beri kazanmış bir şehir. Tarsus’un nüfusu ve SGK'lı sayısına baktığımızda Türkiye ortalamasının üstünde. Bu gelişimine olumlu katkı sağlayacak tüm çalışmalarda yer almaktan asla kaçınmayacağım, Genç ve dinamik bir ekibimiz var ve Tarsus halkına en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz ." dedi.

Başkan Murat Kaya, " Hem genç ve dinamik, hem de içinde hizmet aşkı olan bir yapıya sahip olduğunuzu gözlemledim. Devlet vatandaş işbirliği ve ilişkisini en güzel şekilde icra edeceğinize şüphemiz yok. Tarsus çok büyük bir kent ve bu kente hizmet etmenin ayrıcalığını fazlasıyla hak edeceğinize inanıyorum.İstihdamın arttırılarak refah seviyesinin yükseltilmesi noktasında Borsa olarak bizler de elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Sizler gibi çalışkan , güzel insanlar ile kurumlarımızın hizmet kalitesi artıyor. Tarsus’un gelişimine ve geleceğine katkı sağlayacak ortak projelerde yan yana ve işbirliği içinde ortak hareket ederek Tarsus'a olan aidiyet duygumuzu arttıracağımızı temenni ediyorum." dedi.

Tarsus SGK Müdürü Süleyman Metin'e Ziyaret