Oda Başkanlarından Ziyaret

  • 12.04.2018
  • tarsustb

Tarsus Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Mahmut Şahin, Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Bşk. Kaplan Kiltaş ve Fotoğrafçılar Odası Bşk. Cumali Taş Borsa seçimlerinin tamamlanmasına müteakip güven tazeleyen ve yeniden başkanlığa seçilen Murat Kaya’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Başkan  Murat KAYA ve Yönetim Kurulunun Tarsus’a gerek sosyal, ekonomik ve kültürel manada en iyi hizmeti verdiklerini ve bu hizmetlerinin yeni dönemde de devam edeceğine inandıklarını ifade ettikleri sohbette  Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat KAYA ve Yönetim Kurulunu tebrik ederek, başarılar dilediler.

Başkan Murat KAYA, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  “Başkanlarımız  Tarsus esnafını bilen ve esnafın halinden anlayan, esnafın sorunları konusunda ve bunların çözümünde önemli sorumluluk almaktadır. Tarsus’un ortak sesi olan Başkanlarımızla birlikte bundan önce olduğu gibi yeni dönemde de başarılı işler gerçekleştireceğiz. Tarsus’un kalkındırılmasına ve refahına yönelik olarak her zaman işbirliği gayreti içinde olacağız. Nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim.” dedi.

Oda Başkanlarından Ziyaret