23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

  • 22.04.2018
  • tarsustb

Başkan Murat Kaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında ; "Çocuk bayramını kutlayan dünyada bir başka Ülke yok. Çocuklarımızın emaneti olan geleceği bugün yaşayan bizler Onlara daha müreffeh bir Ülke, bir dünya bırakmak istiyorsak barışa, sevgiye ve birbirimize olan saygıya daha çok özen göstermeliyiz." dedi.

Gelecek nesillere sunulacak en güzel mirasın  daha demokratik, daha çağdaş ve daha müreffeh bir Türkiye olacağını ifade eden Başkan Murat Kaya, "Genç ve dinamik bir Türkiye olma yolunda hiç yılmadan, yorulmadan çalışmalıyız. Ülkemizi Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine taşımak için, ülkemizin geleceği, milletimizin umudu varlığından güç aldığımız  çocuklarımız ve gençlerimizin milli şuur ve tarih bilinci ile Türkiye’yi bugünkü seviyeye getiren nesillerin izinden gideceğine, ülkenin huzuru, refahı ve gelişmesi için zorluklar karşısında yılmayacağına inancımız tamdır.

Geçmişten aldığımız GÜÇLE, çocuklarımızın emaneti geleceğimize bugünden sahip çıkarak yarınlarımızı şekillendirecek,  Aziz milletimizin yokluklar ve güçlükler içerisinde istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, bugün daha çağdaş bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağı olması için çalışacağız.

Bu noktada, milletimizin umut çiçeği olan çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu yaşaması, çağın gereklerinden ziyadesiyle istifade etmesi, donanımlı ve yetenekli bireyler olarak yetişmesi hepimizin ortak gayesi olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve milli mücadelede emeği geçmiş olan herkesi en derin saygı ve rahmetle anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98.yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı