Borsa Meclis Başkanı Ekincioğlu’na Ziyaret

  • 19.10.2018
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Akreditasyon İnceleme Kurul üyeleri Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Temel ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer , Borsa Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu 'nun yeni işletmesine hayırlı olsun ve 2019 yılı Borsa Stratejik Plan Çalışmalarının değerlendirilmesi kapsamında ziyaret gerçekleştirdi.

Meclis Başkanı Ekincioğlu, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek salamura zeytin, zeytinyağı ve soğuk hava depolarından oluşan yeni tesisi hakkında bilgilendirme yaptı.

Kasım ayı itibarı başlayacağı yeni zeytin sezonunun hazırlıklarını tamamladığını belirten Ekincioğlu, 3 bin ton kapasiteli soğuk hava depolarına şimdilerde hasadı yapılan Nar ürünü depoladığını, iç piyasaya ve ihracata yönelik depolama işlemlerinin devam ettiğinden bahsetti.

Yeni tesisi gezdiren Ekincioğlu birinci etap yatırımlarını tamamladığını , ikinci etap yatırımlarının hazırlıklarına başladığını ifade ederek "Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum hepimizi etkiledi. Ancak firma olarak yatırımlarımıza devam edeceğiz. Bizim daha çok yatırıma ve üretime ihtiyacımız var. Bu gibi ekonomik durumlarda katma değerli yatırımlar her zaman ekonomiyi ayakta tutar. Ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz." dedi.

Borsa Meclis Başkanı Ekincioğlu’na Ziyaret
Borsa Meclis Başkanı Ekincioğlu’na Ziyaret
Borsa Meclis Başkanı Ekincioğlu’na Ziyaret