Başkan Murat Kaya'nın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

  • 26.10.2018
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Murat Kaya esajında "Bağımsızlık mücadelesinin en önemli zaferi olan  Cumhuriyetimizin  95. Kuruluş yıl dönümünü kutlamanın heyecan ve gururunu yaşıyoruz. Bugün  ülkemizde özgür, bağımsız, hür bir şekilde yaşıyorsak bu “Cumhuriyetin” eseridir." ifadelerini kullandı.

Başkan Murat Kaya , "Bu Millet vatanına aşıktır." sözleri ile mesajına şu şekilde devam etti.

"15 Temmuz Darbe Girişiminde olduğu gibi hiçbir kötü emelin Türkiye Cumhuriyetine zarar veremeyeceğini, Türk ulusunun iradesi karşısında tutunamayacağını ve Cumhuriyeti dünden daha ileriye taşımanın azim ve kararlılığında olduğumuzu bir kez daha gösterdik.

Vatanına aşık bir milletin efradı olarak Cumhuriyetle açılan yolda ülkemizi en büyük ekonomilerden birisi yapmaya söz vermiştik. Milletin egemenliğini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır anlayışıyla da  bugün ekonomide verdiğimiz savaşı da aynı şuur ile kazanacağız. Bu yolda durmadan çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Milletimiz,Türkiye Cumhuriyetini huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için hiç şüphesiz ki el birliği ile çalışacak.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetin banisi büyük önder Atatürk ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, Cumhuriyet Bayramını en kalbi hislerimle kutluyorum ” dedi.

Başkan Murat Kaya'nın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı