Başkan Murat Kaya'nın 10 Kasım Mesajı

  • 09.11.2018
  • tarsustb

Başkan Murat Kaya 10 Kasım Atatürk’ün vefatının 80’inci yıldönümü dolayısıyla  yayımladığı mesajında;"Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ü bir 10 Kasım'da daha şükran ve minnetle anıyoruz. " dedi.

Başkan Murat Kaya mesajında şu ifadeleri kullandı; “ Ülkemize hizmet etme ve sahip çıkma kararlılığımızı bir kez daha yineliyoruz ki; O ' nun " Tüccar, Milletin emeği ve üretimini kıymetlendirmek için eline ve zekasına emniyet edilen ve bu emniyete liyakat göstermesi gereken adamdır” veciz sözünü bugünlerde verdiğimiz ekonomik mücadelemizde düstur edinerek bize bıraktığı emaneti,  güçlü kılmak ve Türkiye’yi daha ileri seviyelere ulaştırmak için çabamızı artan bir güçle devam ettireceğiz.

Ebediyete intikalinin üzerinden 80 yıl geçmesine rağmen hala Türk milletinin kalbindeki yerini koruyan, fikirleri ve eserleri ile ülkemizin geleceğine ışık tutmaya devam eden Cumhuriyetimizin kurucusu, Türk milletinin ışık kaynağı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.

Başkan Murat Kaya'nın 10 Kasım Mesajı