Başkan Murat Kaya'nın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

  • 23.11.2018
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, " Milletimizin istikbalini emanet ettiğimiz gençlerimize emek veren sevgili öğretmenlerimize, verdikleri emek ve değer için bir kez daha teşekkür ediyoruz." dedi.

Eğitim alanına yapılacak her katkı insana yatırımın en önemli başlangıcı olduğuna değinen Başkan Murat Kaya mesajının devamında şu sözleri kaydetti,; “Eğitim alanına yapılacak her türlü katkı, ülkemizin refahına yönelik en büyük yatırımdır. Birlik beraberlik ve iyi insanlara büyük ihtiyacımızın olduğu bu günlerde,geleceğe olan güvenimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin iyi yetişmesi, donanımlı ve vizyon sahibi olmaları için en büyük pay sahibi olanlar öğretmenlerimizdir. Sorumluluk duygusu gelişmiş, emeğe saygıyı, araştırmayı,  insana yatırımı düstur edinerek nesle hizmeti şiar edinmiş öğretmenlerimiz Büyük Türkiyenin mimarlarıdır."

Bu duygu ve düşüncelerle en zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen başta Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutlar, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet dilerim. Mekânları cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

 

 

Başkan Murat Kaya'nın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı