Üye Bilgi Güncelleme ve Üyeliğin ASKI'ya Alınması

  • 01.01.2019
  • tarsustb

Sayın Üyemiz,Yaptığımız çalışmaları, düzenlediğimiz eğitimleri, mesleki sorunlarınızın çözümü için gerçekleştirdiğimiz girişimleri sizlere bildirebilmemiz bizim için büyük önem taşımaktadır

5174 sayılı kanunun 32. maddesi ve Borsa Muamelat Yönetmeliği 13. maddesi hükmünce;

” Borsalar, Kanunun 32 nci maddesi uyarınca her yılın Ocak ayında üye kayıtlarını güncelleştirir. Buna göre; içinde bulunulan yıldan önceki ikinci yılın Ocak ayının ilk gününden, güncelleştirme işleminin yapılacağı ana kadar adres ve durumları tespit edilemeyenler ile bu süre zarfında borsa maddeleri üzerine alım satımı bulunmayanların üyeliği meclis kararıyla askıya alınır ve bunlar borsa hizmetlerinden yararlanamaz. Üyeliğin askıya alınması, üyelerin isimlerinin meslek grupları ve seçmen listelerinden silinmesini ve bu üyelerin aidat tahakkuklarının durdurulmasını kapsar. “ demektedir.

Bu hususla ilgili olarak 16/01/2019 tarihine kadar Borsamız ile irtibata geçmeniz bizleri memnun edecektir.

 

Sayın Üyemiz,

Yaptığımız çalışmaları, düzenlediğimiz eğitimleri, mesleki sorunlarınızın çözümü için gerçekleştirdiğimiz girişimleri sizlere bildirebilmemiz bizim için büyük önem taşımaktadır.

Tüm faaliyetlerimizi web sitemiz ve yaygın medya ile duyurduğumuz gibi sizleri sık sık e-posta, SMS, faks ve telefon ile de bilgilendirmeye çalışıyoruz

Bu bilgilendirmelerin sağlıklı olarak tarafınıza iletilebilmesi için kayıtlarımızda yer alan iletişim bilgilerinizin güncel olması büyük önem taşımaktadır.

Çalışmalarımız  hakkında düzenli olarak bilgi sahibi olmak için iletişim bilgilerinizde oluşan değişiklikleri lütfen BORSAMIZLA paylaşınız.

Sadece bir dakikanızı ayırarak iletişim bilgilerinizdeki söz konusu değişikliklerin bildirmek için BİLGİ GÜNCELLEME FORMU’nu doldurup kaşeli ve yetkili tarafından imzalanmış şekilde 324 624 40 75 numaralı faksa gönderebilir veya taranmış halini  muamelat@tarsustb.gov.tr adresine iletebilirsiniz.

 

Saygılarımızla.

Üye Bilgi Güncelleme ve Üyeliğin ASKI'ya Alınması