Borsa Personelleri Eğitimde

  • 05.02.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası personelleri, TOBB' tarafından düzenlenen eğitim programları kapsamında kurumsal gelişime yönelik temel yönetim konularında eğitimlerine devam ediyorlar.

Kurumsal kabiliyetin gelişmesi, personellerin kurumsallaşmada mükemmeliyeti önemsemesi konularında değişkenleri yönetebilmesinin önemine değinen Başkan Murat Kaya, TOBB tarafından düzenlenen ve Borsa personellerinin katıldığı  eğitimlerin son derece verimli geçtiğini söyledi.

Başkan Murat Kaya , Borsa personellerinin daha kaliteli hizmet verebilmeleri adına Ocak ayının ilk haftasında  TOBB'nde düzenlenen eğitimlere katılmalarını sağladıklarını ifade ederek  "Kurumsal gelişime katkısına inandığımız bu tür eğitimlerle çalışanlarımızın daha iyi motive oluyor. Çalışma performansları artıyor ve kurum aidiyetleri gelişiyor. Bu gelişimi bizlerde yıllık personel performans gelişimlerini takip ederek gözlüyoruz. Şu ana kadar TOBB tarafından düzenlenen kurumsal gelişime odaklı bu tür eğitimleri alan personellerimiz aylık düzenli olarak gerçekleştirdiği personel toplantılarında da diğer personellerimize kazanımlarını aktararak bilgiyi paylaşmaktadırlar.

Üye Odaklı Çalışmalarımız Devam edecek

Başkan Murat Kaya, " Değişen ve gelişen iş hayatında personel motivasyonu giderek daha gerekli bir hale geldi. Resmi veya özel tüm kurumların yapması gereken bir çalışma.Kurumsallık kavramı içinde çalışmalarımızda şeffaflık, erişilebilirlik, cevap verebilirlik, objektiflik ve gizlilik konuları ayrıca önem arz etmektedir. Hem çalışanlarımızın hem de üyelerimizin birbirine katkıda bulunmasına izin verecek gelişmelere açık bir kurum olarak hizmet çerçevemizi genişletmekteyiz. Çalışma ufku geniş, motivasyonu yüksek ve kendini günün şartlarına uygun yenilenen bir yapıya sahip olmalarına bu tür eğitimlerle destek verdiğimiz personellerimiz, üyelerimizin memnuniyet oranını yükselttiği gibi, kurumun başarısını da arttırmaktadır. İşinin profesyoneli olan çalışanlarımızın sundukları hizmetin daha verimli ve etkili olması için bu tür eğitimleri artıracağız. Hedefimiz, mutlu personel -mutlu üye " dedi.

Borsa Personelleri Eğitimde
Borsa Personelleri Eğitimde