Borsa Üye Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

  • 12.02.2019
  • tarsustb

Hizmetlerine hız kesmeden devam eden Borsa mümkün olduğunca üyelerini is yerlerinde ziyaret ederek istek ve önerilerine başvurmaya özen gösteriyor.

Üye ilişkilerini önceleyen, iletişimi sürekli ve sağlıklı kılmak adına çalışmalar yürüten Tarsus Ticaret Borsası  düzenli üye ziyaretlerine devam ediyor.

Borsa üyelerini yerlerinde ziyaret etmek, sorun ve isteklerini dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer , Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Tekel, Genel Sekreter Hasan Şanlı ve Yönetici Asistan Ezgi Güngör 'den oluşan ekip, HALİL ÇELİKTEN, EMRE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. - HAMZA KARA, TÜRKMEN TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ - SEFA TÜRKMEN, HASKARA TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ - YUSUF KARA iş yerlerinde ziyaret edildi.

İşyerlerinde ziyaret edilen  üyelerle faaliyet konuları, iş dünyası ve ekonomi üzerine değerlendirmeler yapılarak sorunların çözümüne yönelik istişarelerde bulunuldu.

Halil Çelikten ziyaret kapsamında Borsanın genel hizmetlerinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, personellerin iş konularında güler yüzlü ve yardımcı olduklarına değindi.

Emre Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi sahibi ve TASİAD Başkanı Hamza Kara, Borsanın üyelerine verdiği değeri takdir ettiğini belirterek kısa bir süre önce Borsada gerçekleşen TASİAD'ın seçimli genel kurulunda her türlü yakınlığın ve misafirperverliğin gösterildiğini vurguladı.

Türkmen Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi sahibi Sefa Türkmen, borsada geçmiş dönemlerde meclis üyeliği yaptığını, 2018 organ seçimlerinden sonra Borsa'nın Yüksek İstişare Kurul üyeliğine seçildiğini belirtirek Borsaya hizmet vermekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Haskara Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi sahibi Yusuf Kara, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Borsanın olağan tüm güncel gelişmeleri iletişimin her türlü kanalını kullanarak üyelere ulaştırmada başarılı olduklarını belirtti.

Üyelerinin Borsa ile  bağının sadece kanunlar ve gereklilikler olmadığı, daimi iletişimde bulunularak ortak paydanın Tarsus olduğu bir bağ kurmayı hedefleyen ve bu arzusunu üyelerinin sorunlarını  dinleyerek, sorunlarına çözümler üretebilmeyi amaç edinerek düzenlediği bu ziyaretlerde Borsanın hedefleri, çalışmaları, projeleri hakkında da   bilgiler verildi.

 

Borsa Üye Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor
Borsa Üye Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor
Borsa Üye Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor
Borsa Üye Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor
Borsa Üye Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor