Mersin Büyükşehir Başkanı Seçer'e Borsadan Ziyaret

  • 12.04.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası'ndan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'e Ziyaret

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ve Meclis Üyeleri 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri ardından mazbatasını alarak görevine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'i makamında ziyaret etti.

Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Murat Kaya, "Tarsus Ticaret Borsası olarak bundan öncede olduğu gibi, kentin ticaretinin, ekonomisinin ve sosyo kültürel alanda toplumsal hayatı da içine alan gelişmelerde elimizi her zaman taşın altına koymaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Ortak akılla hareket etmek ilçemizin, ilimizin ve ülkemizin faydasına olacaktır. Borsamız geçmişten bugüne kadar kurum, kuruluş, meslek odaları ile ortak akılla hareket etmiştir. İnşallah gerek büyük şehir gerek ilçe belediyemizle bundan sonraki dönemde de ortak akılla hareket ederek daha fazla inisiyatif ve görev alarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız." şeklinde konuştu.

Tarsus Ticaret Borsasının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Her zaman ikinci EVİM olarak, bahsettiğim Borsamızda seçim öncesi sizleri ziyaretimde de belirttiğim gibi görevi ve emaneti aldığımız gün itibari ile Mersine, Tarsus'a hangi tür hizmetleri yapabiliriz onun çalışmalarını , projelerini paylaşmıştık.  Bizler, meclis üyelerimiz, belediyedeki çalışanlarımızla birlikte inşallah daha yaşanabilir, daha huzurlu, daha gelişmiş ve birçok noktada kendini aşmış, yatırımları kucaklayan bir belediyecilik anlayışı içinde  birliktelik ve işbirliği ile hareket edeceğiz.Bu anlamda,  sivil toplum kuruluşlarımızın meslek odalarımızın  katkı ve desteklerini tabi ki bekliyorum. Çünkü belediyenin yapacağı hizmetler tek başına bir yere kadar ulaşır. Biz birlikte el ele verdiğimiz zaman yapacağımız çalışmalar daha hızlı bir şekilde ivme kazanarak daha güzel noktalara taşınacaktır. İşbirliği ile birlikte ortak akılla ilimizi, ilçelerimizi gerek sanayisi gerek ticareti gerek turizmi ile en güzel noktalara taşıma gayreti içerisinde olacağız. Ben gerçekleştirdiğiniz ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Mersin Büyükşehir Başkanı Seçer'e Borsadan Ziyaret
Mersin Büyükşehir Başkanı Seçer'e Borsadan Ziyaret
Mersin Büyükşehir Başkanı Seçer'e Borsadan Ziyaret
Mersin Büyükşehir Başkanı Seçer'e Borsadan Ziyaret