Meclis Başkanı Ekincioğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı

  • 22.04.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 99. yıldönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”  dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Ekincioğlu mesajında , " Atatürk'ün "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" sözünde özünü bulan bir milletin fertleri olarak en zor şartlar altında dahi azim ve inancını muhafaza eden bu millet, kazandığı bağımsızlık zaferini çocuklarımıza emanet etmiştir. Dünyada benzeri bulunmayan bir anlayışla, iki farklı ve önemli unsuru bir arada taşıyan millî bayramımızın kutlandığı bugün millî iradenin egemen kılındığı ve bunun üstünde bir gücün tanınmadığı ilan edildiği gibi, Güçlü Türkiyenin aydınlık geleceğinin güvencesi olan en değerli varlıklarımıza, çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmiştir. Çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin, Türkiye'nin geleceğini şekillendireceklerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere aziz Milletimizin egemenliğini, hürriyetini sağlayan kahraman milletimin ,milli irademize zemin hazırlayan ilk meclisin tüm kurucu üyelerini , aziz şehitlerimizi saygı , minnet ve rahmetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum." dedi.

Meclis Başkanı Ekincioğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı