Başkan Murat Kaya "23 Nisan'ı ve TBMM'nin 99. Yılını Coşkuyla Kutluyoruz"

  • 22.04.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yılında yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Biliyoruz ki; geleceğin Türkiye’si çocuklarımızla daha aydınlık, daha mutlu, daha gelişmiş ve kalkınmış olacaktır."

Geleceğin teminatı çocuklara seslenen Başkan Murat Kaya, bu anlamlı günün, bu vatan toprakları uğruna canlarını feda eden aziz milletimizin gurur ve coşku günü olduğunu ifade ederek, "Çocuklarımız ülkemizin geleceği, umudu ve milletimizin yüreğidir. Bu yürekler barışın, sevginin kardeşliğin sembolleri ve temsilcileridir. Geleceğin Türkiye'sinin  aydınlık yarınlarımızın güvencesi siz çocuklarımız hoşgörünüz ve iyi niyetiniz ile barışın temelini oluşturacaksınız.Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edecek ve yarınlara taşıyacaksınız.

Mesajının devamında ise ;

"Ülkemizin huzuru, refahı ve gelişmesi için yarınları kucaklamaya hazırlanan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en önemli gayemizdir. Geleceğimiz adına en büyük emanetimiz olan çocuklarımıza refah dolu, özgür ve gelişmiş bir ekonomiye sahip güçlü bir Türkiye bırakabilmek en büyük hedefimizdir. Bu amaçla iş dünyası olarak var gücümüzle çalışmaktayız.

Henüz bir devlet olmadan meclisini açacak kadar yürekli ve cesaret sahibi , öngörülü olan Türk milleti, Türkiye Büyük Millet Meclisi vasıtasıyla varlığını ve egemenliğini tüm dünyaya ilan ederek bağımsızlığına olan tutkusunu, umutsuzluğun ve yoklukların yaşandığı bir süreçte ortaya koymuştur.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, 23 Nisan’ı Yüce Türk milletine hediye eden Ulu Önder Atatürk’e şükran ve minnet duygularımızı bir kez daha yineliyor , başta Cumhuriyet’imizin kurucusu Atatürk olmak üzere Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canını vermiş tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. " ifadelerine yer verdi.

Başkan Murat Kaya "23 Nisan'ı ve TBMM'nin 99. Yılını Coşkuyla Kutluyoruz"