Borsa Akreditasyon İzleme Komitesi Toplandı

  • 23.04.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Akreditasyon İzleme Komite Toplantısı gerçekleştirildi.Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz toplantı açılışını, 2019 faaliyetleri kapsamında 2019 yılı Ocak ayı toplantısında görüşülen konular ve şu ana kadar gerçekleştirilen aktiviteleri aktararak başlattı.

Tarsus Ticaret Borsasının 3. dönem 4 yıllık 2017-2020 Stratejik Planına ait son 2 Yıllık Performans sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda, özellikle 2019 yılına ait kalite hedefleri, faaliyet takvimi, iş planları ve stratejik plan bütçe ilişkileri görüşüldü.

2019 yılına ait iş planlarının değerlendirilmesinin ardından Ticaret Borsaları Otomasyon Sistemi ile ilgili yaşanan süreç değişikliği konusunda istişarede bulunan komite üyeleri Tescil işlemlerinde risk analizlerini değerlendirdiler.

Borsa gerçekleşen toplantıda dinamik yapısı , sürekli ve sürdürülebilir istikrarı ile her şeyden önce, Tarsus'a, dolayısıyla Ülke Ekonomisine kazandırmayı hedeflediği çalışmalarıyla Avrupa ve Dünya standartlarında beş yıldızlı hizmet veren ve Tarsus İçin Çalışan, Türkiye İçin Üreten kurum olmayı sürdüreceğini yeni vizyonu ile tescilledi.

TARSUS TİCARET BORSASI VİZYONU

Tarsus'un 10 yıl içinde ;  tarımsal ticarette merkez, tarımda ülkenin moderni ve modeli, tarıma dayalı sanayide yatırım cenneti olmasına, sadece Türkiye değil, dünya ölçeğinde işaret edilen bir CAZİBE  ve Marka Kent olmasına katkı sağlamaktır.

Toplatıya AİK üyeleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz, Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Temel, Meclis Üyesi Nail Uçak, Genel Sekreter Hasan Şanlı ve Akreditasyon Sorumlusu Elif Köksal katıldı. 

Borsa Akreditasyon İzleme Komitesi Toplandı
Borsa Akreditasyon İzleme Komitesi Toplandı