Meclis Başkanı Ekincioğlu'nun 19 Mayıs Kutlama Mesajı

  • 17.05.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ekincioğlu mesajında Atatürk'ün, en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyetini gençlere emanet ederek  onlara ne kadar güvendiğini ifade ederek Atatürk'ün veciz sözüyle mesajına devam etti.

"Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve sürdürecek olan sizsiniz."

Bugünle yarın arasındaki köprü olan gençliğimiz aydınlık yarınlarımızın ve Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatıdır.Ulusal varlığımızı borçlu olduğumuz bugünü gençlere armağan eden Ulu Önder Atatürk, gençlere olan inancını ve güvenini göstermiştir.Geleceğin emanetçisi gençlerimiz de kahraman ecdadından aldığı büyük emanetin sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirerek cennet vatanımızı çok daha ileriye taşıyacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nda kanlarını ve canlarını veren aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Meclis Başkanı Ekincioğlu'nun 19 Mayıs Kutlama Mesajı