Borsa Başkanı Murat Kaya Ramazan Bayramını Kutladı

  • 03.06.2019
  • tarsustb

Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımlayan Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, bayramların kardeşlik, paylaşma, birlik, beraberlik duygularının arttığı ve dayanışmanın öne çıktığı özel günler olduğunu belirtti.

Bayramlar, birlik ve beraberliği daha da pekiştiren, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı özel günlerdir diyen Başkan Murat Kaya kutlama mesajına şu şekilde devam etti.

" Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına, farklılıklarımızı zenginlik olarak görüp, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olan bayramlarımız  anne, baba, komşu, dost ve akrabaların ziyaret edildiği özel günler olarak dolu dolu yaşanması gereken kutlu bir süreçtir. Paylaşmanın en büyüğünü  hissettiğimiz bayramlarımızda sevinç ve mutluluğumuz artar, üzüntü ve acılarımız azalır. Hiç şüphesiz bayramların sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her anına yayabilmek, hepimizin ortak düşüncesi ve hedefi olmalıdır. Yaşamının yoğun temposu içinde dostlarımızı, akrabalarımızı ve sevdiklerimizi arama fırsatı bulamayan bizlere bir nebze de olsa bu imkanı veren Bayramlarımızı aramızdaki kırgınlıkları unutarak birlik ve beraberlik içerisinde geçirmeliyiz.

Bizleri kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhumuzu geliştiren, yardımlaşma ve dayanışma hislerimizi arttıran bayram günleri, sevme sevindirme günleridir. Bu sevinci ailemizle, dostlarımızla, komşularımızla, kapısının çalınmasını bekleyen kimsesizlerle birlikte yaşamanın birlik ve beraberlik duygularımızı arttıracağına inanıyorum.

Bugün, bizlere özgürce ve huzurla bayramlarımızı kutlama imkanı veren başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve devletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve gazilerimizi de  minnetle anıyorum.Bu duygularla mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar, bayramın sağlık, huzur ve mutluluklara vesile  olmasını temenni ederim.

Borsa Başkanı Murat Kaya Ramazan Bayramını Kutladı