Tarsus Ceza İnfaz Kurumunda İftar Programı Yapıldı

  • 24.05.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Tarsus Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’nde Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Mersin Valisi Ali İhsan Su, Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan,  Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, ilçe protokolü üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda yaptığı konuşmasına, Tarsus Ceza İnfaz Kurumu’nda başarılı çalışmalar yürütüldüğünü kaydederek başlayan Vali Ali İhsan Su, “Burada kalan mahkumlar bir taraftan cezalarını çekerken, diğer taraftan da meslek sahibi oluyor ve üretime destek oluyorlar. Tüm bu hizmetler devam ederken sosyal hizmetler de yapılıyor, bu doğrultuda daha önce burada bir anaokulunun açılışını gerçekleştirdik.”dedi.

Konuşmasının devamında, ibadetini yapmak isteyen vatandaşlarımız için burada bir cami ihtiyacı ortaya çıktığını belirten Vali Su, “Bu camimizin de temelini attık, vatandaşlarımızın desteğiyle en yakın zamanda bitirip hizmete açmış olacağız. Bu çalışmaların yapılmasında başta Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından program, düzenlenen plaket töreninde Başkan Murat Kaya'ya plaketini Mersin Valisi Ali İhsan Su takdim ederek, akabinde Tarsus Kampüs Ceza İnfaz Kurumları Cami inşaatının gezilmesi ile sona erdi.

Tarsus Ceza İnfaz Kurumunda İftar Programı Yapıldı
Tarsus Ceza İnfaz Kurumunda İftar Programı Yapıldı
Tarsus Ceza İnfaz Kurumunda İftar Programı Yapıldı