Haziran Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

  • 03.07.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Personellerinin Haziran ayı personel toplantısı gerçekleşti.

Açılışı gerçekleştiren Borsa Genel Sekreteri, Akreditasyon Geliştirme Raporu üzerindeki personelin etkilerinden bahsederek, borsanın hizmet kalitesini arttıracak yeni oluşumlardan bahsederek bu konuda tüm personelin desteğinin ne kadar önemli olduğunu belirtti.

Toplantı  2019 yılı Mayıs ayı sonu itibariyle  Haberleşme Talimatına göre çıkarılan istatistikler ve sonuçları değerlendirildi, 2019 yılı Mayıs sonu itibariyle Personel İş Planlarının değerlendirilmesi, Temmuz ayında gerçekleşen faaliyetler hakkında bilgi paylaşımlarında bulunuldu. Ayrıca 2019 yılı Stratejik Plan kapsamında yer alan hususlar, Kalite Hedefleri ve Faaliyet Takvimi değerlendirilerek tarihi netleşmeyen faaliyetler için termin tarihi belirlendi ve Web Etkinlik Takvimimizde yer almasına karar verildi.

Muhtelif öneri ve talepler gündeminde her yıl düzenli olarak ve personelin istediği anda da belirtebileceği Personel Öneri ve Talep, Personel Memnuniyet Anketleri dağıtılarak memnuniyet ve önerilerini belirtmeleri istendi. Personellerin iç iletişim ve işleyişine yönelik bilgilendirme ve hatırlatmalarda bulunarak toplantı sona erdi.

 

Haziran Ayı Personel Toplantısı Yapıldı