Borsa Üye Ziyaretlerinde;Hıdıroğlu Gıda

  • 11.07.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası , üye ziyaretlerine devam ediyor.

Borsa üyelerini yerlerinde ziyaret etmek, sorun ve isteklerini dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen bu  ziyaretler kapsamında Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer  Genel Sekreter Hasan Şanlı ve Yönetici Asistan Ezgi Fındık Güngör 'den oluşan ziyaret heyeti HIDIROĞLU GIDA SAN.TİC.LTD.ŞTİ. YETKİLİLERİ Ramazan HIDIROĞLU ve Duygu HIDIROĞLU 'na  ziyarette bulundular.

İşyerlerinde ziyaret edilen  üyelerle faaliyet konuları, iş dünyası ve ekonomi üzerine değerlendirmeler yapılarak sorunların çözümüne yönelik istişarelerde bulunuldu.

Duygu Hıdıroğlu,  ziyaret kapsamında firmalarının çalışma alanları ve faaliyetleri konusunda bilgilendirmede bulundu. 1995 yılından bu yana sektöründe en önde gelen hacimli ve sürekli üretim yapabilen işletmeler arasında olduğunu ifade ederek firmanın markalarının dünyada birçok ülkede kalitenin sembolü olarak görüldüğünü belirtti.

Ramazan Hıdıroğlu ,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Borsanın genel hizmetlerinden memnuniyet duyduklarını, Borsanın olağan tüm güncel gelişmeleri iletişimin her türlü kanalını kullanarak üyelere ulaştırmada başarılı olduklarını belirtti.Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) acentesi olan borsanın bu konuda hızlı ve etkin olarak hizmet verdiğini, TÜRİB 'e ait gelişmelerden anında sms ile bilgilendirmede bulunmalarının iş konuları için önemli olduğunu belirtti. Ziyaret heyetine iş yaşamından  edindiği tecrübesini paylaşan Ramazan Hıdıroğlu "Kontrol edemeyeceğin işi yapma" tavsiyesinde bulundu.

Borsa Üye Ziyaretlerinde;Hıdıroğlu Gıda
Borsa Üye Ziyaretlerinde;Hıdıroğlu Gıda