Ticaret Borsasından Başkan Tepebağlı’ya Ziyaret

  • 08.08.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, 31 Mart yerel seçimlerinde Çamlıyayla Belediye Başkanlığına 3. kez seçilen İsmail Tepebağlı’ya hem ‘hayırlı olsun’ hem de bayram ziyaretinde bulundu.

Borsa Başkanı Murat Kaya, Başkan Yardımcısı Ali Seçer ve Borsa Meclis Üyesi Ömer Özcan ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında Çamlıyayla’nın bölgemizin göz bebeği olan bir kent olduğunu, bu güzel şirin ilçemize hem Tarsus, hem Mersin, hem de Adana’dan birçok insanın nefes almaya ve dinlenmeye geldiğini söyledi.

Yaz ve kış sezonunun kıyaslandığında nüfusu değişen Çamlıyayla ilçesinde görev yapmanın zor olduğunun altını çizen Başkan Murat Kaya, “Bu bağlamda hizmet yapılırken sıkıntılar yaşandığını tahmin ediyorum. İşinizin kolay olmadığını biliyoruz. Cenab-ı Allah halka hizmet noktasında sizlere kolaylıklar versin” dedi.

Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı ise, Tarsus Ticaret Borsası heyetinin ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ederek “Ticaret Borsamızın hem Tarsus’a hem de Mersin’e ekonomik katkılarını yakından takip ediyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu durum bugün itibariyle hayli sıkıntılı gözüküyor. Belediye olarak nasıl bizim işimiz zor ise ticaret erbabı olarak da sizin işinizin daha da zor olduğunu biliyoruz. İnşallah ülkenin içinde bulunduğu bu zor süreç kısa sürede atlatılır ve hem yerel yönetimler hem de iş insanlarımız rahat bir nefes alırlar “ifadesini kullandı.

Belediye Başkan Tepebağlı, Tarsus Ticaret Borsa heyetini 24-25 Ağustos tarihleri arasında 5. yapılacak olan Çamlıyayla İğne Oyası Festivali ve 30-31 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Uluslararası Çamlıyayla Motofest yarışlarına davet etti.

Gündemle ilgili sıcak sohbetlerinde yapıldığı ziyaret sonrasında Başkan Murat Kaya, hediye takdim ederken, Başkan Tepebağlı’da ise Namrun Kalesi temalı hediyesi takdim etti.

Ticaret Borsasından Başkan Tepebağlı’ya Ziyaret
Ticaret Borsasından Başkan Tepebağlı’ya Ziyaret
Ticaret Borsasından Başkan Tepebağlı’ya Ziyaret
Ticaret Borsasından Başkan Tepebağlı’ya Ziyaret