MÜFTÜLÜK ZİYARET

  • 19.02.2013
  • tarsustb

Borsa Meclis Başkanımız Aytekin İNÇ ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Abdurrahim KESMEN, Müftümüz Abdülkerim AKBABA’yı makamında ziyaret etti.

 
Meclis Başkanımız Aytekin İNÇ “Fırsat buldukça kurumlarımızı ziyaret ediyoruz.Hem ikili hemde kurumlar arası diyaloğu geliştiriyoruz.Bu ikili görüşmeler ile samimiyetimizi ve beşeri münesabetlerimizi en üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz.” Dedi. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Abdurrahim KESMEN , Tarsus ta kurumsal olarak  yaptıkları ve yapmayı planladıkları faaliyetler konusunda bilgilendirme yaptıktan sonra Sayın Müftümüzü 28 Şubat Perşembe günü yapılacak Borsa Pazar Yeri ve Satış Salonu Hizmet Alanımızın “Tanıtım ve Temel Atma Törenine” davet ettiler.Davetin gereğinden memnun olan Sayın Müftümüz sıcak ve samimi hali ile memnuniyetini dile getirdi.
 
Ayrıca, Müftülüğümüz tarafından gerçekleştirilen Türk- İslam Kültür ve Medeniyetinde Tarsus Sempozyumuna katkılarından dolayı Müftümüz Abdülkerim AKBABA’ ya ve bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
MÜFTÜLÜK ZİYARET