Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Projesine Borsadan Destek

  • 13.09.2019
  • tarsustb

Tarsus Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin Borsa Başkanı Murat Kaya'yı ziyaret etti.

Borsa Başkanı Murat Kaya  ziyaretlerinden dolayı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin’e teşekkür ederek, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması dileğini paylaştı. Borsa olarak paydaş kurum ve kuruluşlarla istişare ve işbirliği kültürünü önemsediklerini ifade eden Başkan Murat Kaya, her yıl olduğu bu yılda TOBB aracılığı ile ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılacak giyim yardımı yapacaklarını belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Borsa'nın eğitime olan yardımlarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Murat Kaya'ya ve Borsa yönetimine teşekkür etti.

Tarsus 'da 78 bin öğrenci ile yeni eğitim ve öğretim yılına başladıklarını ifade eden Metin, göreve geldiklerinden bu yana 16 AB projesi kazandıklarını, yerelde devam eden Orman Okulu projelerinin çıktılarının çok verimli olduğundan bahsetti. Bu yıl içinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören öğrenciler ile öğretmenlere yönelik "Düşün, Taşın, Oyna" projesi ile ilgili bilgi veren Metin, bu projede öğrencilerin oyunla yaratıcı ve yorumlayıcı düşünmeye sevk edilmesini amaçladıklarını belirterek proje hakkında bilgi vererek destek istedi.

Başkan Murat Kaya, eğitim ve öğretim alanında her zaman işbirliğine açık olduklarını , akıl ve zekanın oyunla birlikte yürütüleceği  "Düşün, Taşın, Oyna" projesinde birlikte olmaktan, projenin yürütülmesi için gerekli desteği sağlamaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti.

Ziyarette Tarsus Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Proje sorumluları Erdinç Topçu ve Ahmet Kılıç Projenin sunumunu gerçekleştirdiler. 

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Projesine Borsadan Destek
Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Projesine Borsadan Destek
Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Projesine Borsadan Destek