Eylül Ayı Borsa Personel Toplantısı Gerçekleşti; SmartBorsa Uye

  • 30.09.2019
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Personellerinin Eylül ayı personel toplantısı gerçekleşti.

Toplantı uzun süredir, deneme sürümü devam eden "SmartBorsa Uye" 'nin son güncellemelerinin tamamladığı bilgisi ile başladı. Toplantıda, programın 1 Ekim 2019 tarihinden itibaren üyelerin hizmetinde olacağı belirtildi.

01 EKİM 2019 tarihinden itibaren http://ttbakademi.com:9552 adresinden veya www.tarsustb.tobb.org.tr adresinden "Üye Liste ve Borç Sorgulama" banner linkini kullanacak tüm borsa üyeleri, bu platform aracılığı ile alım satım yapılabilecek, ürünlere fiyat teklifi verilebilecek, günlük borsa ürünleri piyasa rayicini belirleyebilecek. Platform içinde üyeler birbirleri ile mesajlaşabilecek veya istediği bir üye ile mesajlajma veya maille iletişim sağlayabilecek, dosya alıp, dosya gönderebilecek. Üyeler, önerilerini, tavsiyelerini bu platformdan Borsaya gönderebilecek. Laboratuvar analizleri, tescil bilgilerini yine bu platformadan 01/01/2019 tarihinden itibaren görebilecek. Ayrıca Dış Ticaret Odaklı sertifikalı eğitim videolarını izleyerek sertifika sahibi olabilecekler. Kişisel eğitim dahil 350 video ile merak ettiklerini bu platformda ve daha fazlasını da bulucaklar. Üyeler Şifre ve Parolasını web sayfasında bulunan Whatsapp, Talk to Talk veya info@tarsustb.gov.tr den öğrenebilir.

Toplantı  2019 yılı Ağustos ayı sonu itibariyle  Haberleşme Talimatına göre çıkarılan istatistikler ve sonuçları değerlendirildi, 2019 yılı Ağustos sonu itibariyle Personel İş Planlarının değerlendirilmesi, Ekim ayında gerçekleşecek faaliyetler hakkında bilgi paylaşımlarında bulunuldu. Ayrıca 2019 yılı Stratejik Plan kapsamında yer alan hususlar, Kalite Hedefleri ve Faaliyet Takvimi değerlendirilerek tarihi netleşmeyen faaliyetler için termin tarihi belirlendi ve Web Etkinlik Takvimimizde yer almasına karar verildi.

Personelin Gündem Önerileri kısmında ise; Acil Durumlarda Ziyaretçi ve Protokol Ziyaretleri ile ilgili olarak “Acil Ziyaretçi Karşılama Eylem Planı” oluşturularak görevlendirmelerin yapılması önerisi ile toplantı anında bir plan hazırlanarak görevlendirmeler yapıldı. Ayrıca , www.tarsusstb.tobb.org.tr adresli web sayfasında yer alan ”Bildirim Almak İster misiniz?” Linkinin personellerin cep telefonlarından onaylanması kabul edildi. 2020 yılı için hazırlanan Tarsus Ticaret Borsası takviminin eski takvimlere nazaran tasarımında birkaç değişiklik yapıldığı bilgisi verilerek bu konuda personellerin de görüş ve fikirleri alınarak toplantı sona erdi.

Eylül Ayı Borsa Personel Toplantısı Gerçekleşti; SmartBorsa Uye