Başkan Murat Kaya’dan, Akreditasyon Ekibi’ne Kutlama

  • 11.12.2019
  • tarsustb

Başkan Murat Kaya’dan, Akreditasyon Ekibi’ne Kutlama

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, Borsanın hizmet kalitesini ve üye memnuniyetinin artması ile kurumsal kapasitelerini arttırarak üyelerine daha kaliteli hizmet vermenin daima öncelikleri arasında olduğunu söyledi.

Tarsus Ticaret Borsası’nın Akreditasyon Ekibini, Borsa yönetiminin haftalık toplantısında ağırlayan Başkan Murat Kaya “Ticaret Borsamızda, sürekliliği sağlayacak sistemli çalışma sistemini benimseyerek ilerlemeye ve faaliyet göstermeye gayret etmekteyiz. Bu çalışmalarda emeği geçen organ üyelerimize ve tüm personelimize gösterdikleri gayret, özveri ve başarıları için teşekkür ediyorum” dedi.

Hedeflerinin üyelerine birinci sınıf hizmet sağlamak olduğunu belirten Borsa Başkanı Murat Kaya “Kurumsal kapasitenin artırılması ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesine yönelik TOBB tarafından başlatılan Akreditasyon Sistemi, Oda ve Borsalara kaliteli hizmet noktasında artı değerler katacaktır. Akreditasyon sisteminin yaşayan bir süreç olduğunu ve bu durumun süreklilik arz ettiğini unutmamız gereklidir. Tarsus Ticaret Borsası üyeleri, bundan sonraki süreçte de 5 yıldızlı hizmet almaya devam edeceklerdir. Ticaret Borsamızda iki gün süre ile yapılan denetim sonucunda Borsamız başarısını devam ettirerek ‘A Kalite’ akredite Borsa unvanını sürdürdü. Borsamızın, akreditasyon derecesini yükseltmesine katkı sağlayan tüm personellerini kutluyor, bu başarıda büyük emekleri bulunan ve akreditasyon sürecinde desteklerini esirgemeyen Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

 

 

Başkan Murat Kaya’dan, Akreditasyon Ekibi’ne Kutlama
Başkan Murat Kaya’dan, Akreditasyon Ekibi’ne Kutlama