Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Görüntülü Konferansta Buluştu

  • 25.03.2020
  • tarsustb

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Görüntülü Konferansla Buluştu.

Korona Virüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında Borsa yönetim kurulu toplantısını görüntülü konferansla gerçekleştirdi.

Gündemdeki konular hakkında Borsa Yönetim Kurulu Üyeleri’ne görüntülü telekonferans yoluyla bilgi veren Başkan Murat Kaya, Borsa üyelerinden gelen talepleri anında ilgili mercilere ilettiklerini ifade ettiği toplantıda,  bu ay sonu yapılması düşünülen Meclis toplantısının da Nisan ayında, o dönem için planlanan diğer toplantıyla yapılmasının kararlaştırıldığını belirtti.

Alınan önlemlere ve açıklanan kurallara uygun olarak hareket ettiklerini ve çalıştıklarını belirten Başkan Murat Kaya “Bu kapsamda ikinci bir karara kadar yönetim kurulu toplantılarımızı, gerekirse meclis toplantılarımızı telekonferansla yapmaya karar verdik. Bu uygulamanın toplum sağlığı için örnek olmasını temenni ediyorum. Açıkladığı önlemler ve kuralları, Borsamız sosyal medya hesaplarından ve SMS yoluyla tüm üyelerimize anında iletiyoruz. Üyelerimizden tek isteğimiz, alınan bu kararlara ve açıklanan kurallara ve Bakanlıkça açıklanan ‘sosyal mesafe’ korunma kurallarına da harfiyen uymalarıdır. Tüm dünyada hayatı olumsuz etkileyen bu salgından ülke olarak el birliği ile yakın zamanda çıkmayı umut ediyoruz. Herkesin,özellikle büyük özveri ile çalışan ve görevde olan sağlık mensuplarımızın Allah yardımcı olsun. Tarsus Ticaret Borsası olarak biz üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz. Üyelerimizin taleplerini sonuçlarına kadar takip ediyoruz.” ifadesini kullandı

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Görüntülü Konferansta Buluştu
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Görüntülü Konferansta Buluştu