Başkan Murat Kaya Anneler Gününü Kutladı

  • 08.05.2020
  • tarsustb

Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, “Annelik, hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek büyük bir fedakârlığın ve sabrın adıdır.” dedi.

Başkan Murat Kaya, geleceğimizin şekillenmesinde annelerin aile içinde ana rol oynadığını ifade ettiği mesajında, "Anneler, dünyanın geleceğini kuran en değerli varlıklarıdır. Dünyayı sevgi ve güzellik kurtaracaksa, bunun kaynağı şüphesiz annelerimizdir. Hayatı anlamak, öğrenmek ve insan onuruna yakışan bir hayat sürdürebilmek için en temel ve en sağlam bilgileri öncelikle annelerimizden alırız.

EKONOMİ VE BEREKETİN ELLERİ

"Kadının elinin değmediği bir ekonominin bereketi olmaz. Büyümesi de olmaz." diyen Başkan Murat Kaya mesajında, "Üretim, ticaret ve hizmet sektörlerinde gerek girişimci, gerekse bir çalışan olarak önemli roller üstlenmiş, iş hayatında da aktif olarak yer alan kadınlar hem aile hayatını hem de iş hayatını ihmal etmeden her an yeni bir başarıya imza atmaktadır. Ülkemizin geleceği, güçlü kadınların, güçlü annelerin ellerinde şekil almaktadır . Annelik gibi zor bir görevin yanında, elinin hamurunu iş dünyasına bulaştırarak ekonominin de bereketini artıran, kadınlarımızın elinin değmediği bir ekonominin de bereketi olmaz.

Anneler Günü vesilesiyle, dünyanın en zor ve yüce görevlerinden birini üstlenen annelerimizin gününü kutluyor, onları saygıyla selamlıyorum.”

Başkan Murat Kaya Anneler Gününü Kutladı