Temmuz Ayı Personel Toplantısında Bayramlaşma

  • 30.07.2020
  • tarsustb

 

Borsa personelleri Temmuz ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer’in de katıldığı personel toplantısında yılın ilk altı ayı değerlendirildi.

Toplantıya telefonla katılan Başkan Murat Kaya, borsa personellerinin bayramını kutladı.

Temmuz ayı personel ayı toplantısında,  bir önceki toplantının değerlendirilmesi ile başladı. Kalite ve Akreditasyon sürecinde yapılan faaliyetlerin yılın ilk altı aylık bölümünün değerlendirmesi yapılarak, önümüzdeki aylarda yapılması gereken Stratejik Plana bağlı olarak Yıllık Çalışma Planı personeller tarafından gözden geçirildi. Haberleşme Talimatına göre çıkarılan istatistikler ile sonuçlarında değerlendirildiği toplantıda Personellerin ilk altı aylık memnuniyet anketleri de görüşüldü.

Toplantıda Borsa’nın pandemi sürecinde gerçekleştirdiği faaliyetleri ve bu süreç içinde başlanan Üye ile” TALK to TALK” uygulamasının gerçekleştirilen kısımları konusunda Başkan Yardımcısı Ali Seçer’e ve personellere bilgi aktarıldı.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer toplantıda yaptığı değerlendirmede; Hizmet almak üzere borsaya gelen, telefonla arayan, mail atan üyelerin memnuniyetleri için borsa personelinin davranış şekilleri başta olmak üzere, tüm güncel gelişmelerin takip edilmesine ve var olan hizmet bilincini geliştirecek çalışmaların önemli olduğuna değinerek, “Bizler maksimum başarıya odaklanmış, hizmetleriyle sürekli farkındalık oluşturan, en iyi hizmetleri sunma gayesindeyiz. Hep birlikte olursak, hep birlikte hareket edersek, aynı yöne bakarsak sonuç alırız. Çok daha iyi yerlere geleceğiz. Bizden beklenen hizmetleri üretecek kabiliyette ve güçteyiz. Çok iyi bir kadromuz var. Türkiye’de örnek alınacak birçok hayata geçirdiğimiz projelerimiz, yatırımlarımız ve hizmetlerimiz var. Bunlarda tabi ki sizlerin de imzası bulunuyor. Sizlerin özverili çalışmanızı, gayretinizi takdirle karşılıyorum. Kendi içimizde sarsılamayacak, bozulamayacak tek gücümüz; birlik ve beraberliğimizdir.  Ben bu anlayışla Kurban bayramının sizlere, ailenize, ve ülkemize sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ediyorum. Kurban Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Toplantıya telefonla katılan Başkan Murat Kaya, borsa personellerinin bayramını kutladı.

Başkan Murat Kaya, telefonla katıldığı toplantıda personeller hitaben “Hepinize yaptığınız çalışmalardan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Ailenizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu  nice bayramlara ulaşmanızı temenni ediyorum. İyi bayramlar.” Dedi.

Personel istek ve önerilerinin de görüşüldüğü toplantı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

 

Temmuz Ayı Personel Toplantısında Bayramlaşma
Temmuz Ayı Personel Toplantısında Bayramlaşma