Dijital Dünya'da Güvenlik Eğitimi-22 Eylül 2020

  • 17.09.2020
  • tarsustb

Kurulduğu günden bu güne Tarsus Ticaret Borsası’nın paydaşı olan ve işbirliği içinde olunan Girişim Limanı; Mersinde bir İlki gerçekleştirerek yeni dönem online eğitim serisi ile ilk eğitimine 22 Eylül Salı günü̈ başlayacak.

Mersin Üniversitesi tarafından 2018 yılında kurulan, Mersin Üniversitesi Genç Girişimci Merkezi diğer adıyla Girişim Limanı; başta Çukurova bölgesi olmak üzere tüm girişimcilik faaliyetlerine destek sağlamayı hedeflemektedir. Girişim Limanı; girişimcileri, şirketleri, melek yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getiren geniş bir girişimcilik platformudur.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Coca-Cola Türkiye ortaklığında gerçekleşen Kız Kardeşim Projesi “Dijital Dünya'da Güvenlik Eğitimi” ile 22 Eylül 2020 tarihinde online olarak gerçekleşecek eğitim herkese açık hem ücretsiz hem sertifikalı olacak.

Ayrıca, online eğitim serileri HER SALI farklı konularla Türkiye’nin en değerli uzmanlarının desteğiyle devam edecek. Eğitim konularının belirlenmesi ise yine katılımcıların, https://linktr.ee/girisimlimani hesabında yer alan kısa "Eğitim İçeriği Anketini" doldurarak eğitim önerilerine göre online eğitimler sürdürülecektir.

Eğitime herkes katılabilir, Eğitim farklı saatlerde aynı içerikle 2 oturum halinde yapılacak.

Eğitime katılım ücretsizdir.

Eğitim sonunda ücretsiz sertifika verilecektir.

Eğitime başvurmak için https://bit.ly/3kpAZff bağlantısına tıklayınız.

 

Dijital Dünya'da Güvenlik Eğitimi 22 Eylül 2020 tarihinde online olarak gerçekleştirilecektir.

*Eğitim Saati:

1. Oturum-14:00-15:00

2. Oturum-20:00-21:00

*Her iki oturumda da aynı eğitim yapılacaktır.



Dijital Dünya'da Güvenlik Eğitimi-22 Eylül 2020