Dijital Yatırımlar,"Hem maliyet hem de zamandan tasarruf sağlıyor."

  • 11.11.2020
  • tarsustb
Başkan Murat Kaya dijital kavramın gelişen dünyada önemli bir yer aldığını ifade ettiği açıklamasında, yeni pazarlarda dijital yatırımların hem maliyet hem de zamandan tasarruf sağladığını belirtti.
Geçen hafta içinde birçok oda ve borsanın işbirliği ile Tarsus Ticaret Borsası tarafından düzenlenen Girişimciler ve KOBİ'lerin dijital dünyada iş yapabilme,E-ticaret Ekosisteminin sağlayacağı faydalar konusunda farkındalığı arttırmak üzere “Dijital Pazarlama Trendleri ve Online Pazar Yerlerine Giriş” kuralları ve satış yöntemlerinin anlatıldığı webinar düzenlendiğini ifade eden Başkan Murat Kaya, "Düzenlenen webinar ile dijitalleşen dünyaya ayak uydurmak ve girişimcilerin rekabet güçlerini artırmalarının amaçlandığını "belirtti.

Başkan Murat Kaya, “ Pandemi süreci ile ticaret, dijital pazarda yükselen bir ivme kazandı. Üretime odaklanan Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerin (KOBİ) ve girişimcilerimizin dijital dünyada iş yapabilme ve e-ticaret ekosisteminin sağlayacağı faydaların farkındalığını artırmak amacıyla Borsa olarak e- ticaret , online Pazar yerlerine giriş, dijital pazarlama yönetmelerinin önemine değinmeye çalışıyoruz. Gerek üyelerimizden gerek girişimci olarak yeni nesil ticaret yöntemleri hakkında bilgi almak isteyen bir çok sayıda kişi ve KOBİ’lerimize bünyemizdeki uzman çalışanlarımız ile hizmet vermeye devam ediyoruz." dedi.

Dijital dönüşüm, geleceğimiz için kaçınılmaz oldu.
Sözlerine devam eden Başkan Murat Kaya "TOBB’ninde çok önem verdiği e- ticaret kavramının daha iyi anlaşılması, farkındalık yaratılması hususlarında çalışmalarımız devam edecek. Dijital dönüşüm, geleceğimiz için kaçınılmaz oldu. Ulusal ve uluslararası pazaryerleri, e-ihracat, e-ticaret konularında üyelerimizi, girişimcilerimizi bilgilendirerek, yeni süreçte daha etkin rol almalarına yardımcı oluyoruz. Birliğimiz tarafından da e-ticaret konularının işlendiği 5 ana konu başlığında yeni bir eğitim programı Kasım – Aralık ayları içinde düzenlenecek. Bu eğitim programlara ait konuları Borsamızdan veya web sayfamızdan öğrenebilirsiniz." dedi.

Click the banner to read this article in English or Russian

Dijital Yatırımlar,"Hem maliyet hem de zamandan tasarruf sağlıyor."