Mart Ayı Personel Toplantısında “Risk Analizi ve Süreç Yönetimi” Eğitimi Değerledirildi

  • 01.04.2021
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri Mart ayı Personel Toplantısını gerçekleştirdi.
2021 yılı Şubat sonu itibariyle Haberleşme Talimatına göre çıkarılan İstatistiklerin (Mail-SMS-Basın Haberleri- Politika Temsil-Lobi Faaliyetlerinin Durumu- Gelen Giden Evrak- TOBB Yazışma performansı) değerlendirildiği toplantının devamında 2021 yılı Kalite Hedefleri ve Faaliyet Takvimi değerlendirilerek Nisan ayında üyelere ve personellere yönelik eğitim ve toplantı konu başlıkları istişare edildi.
2021-2025 Stratejik Planı kapsamında oluşturulan İş Planlarının ilgili personellere mail ortamında ve ortak ağ üzerinden paylaşımı yapıldığı bilgisi verilerek iş planlarının değerlendirilmesi yapıldı. Ayrıca 2021-2025 Stratejik Planının Şubat ayı sonu itibariyle gerçekleşme performansı paylaşıldı.
Genel Sekreter Hasan Şanlı 30.03.2021 tarihinde zoom üzerinden TOBB Akreditasyon Müdürü Özge Karatepe ve Akreditasyon Kurulu Denetmeni Serkan Şahin tarafından gerçekleştirilen “Risk Analizi ve Süreç Yönetimi” eğitimindeki kazanımları değerlendirerek toplantıda Süreçlere ait Risk Analizlerinin yeniden gözden geçirilmesini ve ilgili Düzeltici Faaliyetlerin yapılmasını konusunda paylaşımda bulundu. Personellerin “Öneri ve Talepleri” alınarak toplantı sona erdi.

Mart Ayı Personel Toplantısında “Risk Analizi ve Süreç Yönetimi” Eğitimi Değerledirildi