Başkan Murat KAYA'nın Babalar Günü Mesajı; "Yenilmez Adam"

  • 18.06.2021
  • tarsustb
Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, ailesi için her türlü fedakârlığı gösteren babaların, evlatlarının gözünde “Yenilmez Adam” olduğunu vurguladı.
Başkan Murat Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Baba, Ailesi için hayatın tüm zorluklarına göğüs geren, sırtımızı dayayabileceğimiz güvenli bir liman, gölgesinde huzur bulduğumuz çınarlarımız, kahramanımız “Yenilmez Adamlar ” dır.
Bir babanın tek amacı çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve topluma faydalı, her anlamda yetişmiş bireyler yetiştirebilmektir. Babalarımızın bu kutsal amaç uğruna gösterdikleri tüm gayretler, takdirlerin en büyüğüne layıktır. Babalar olarak yeni neslin ülkemizi doğru ve iyi tanıması, gelecekle ilgili umutlarının artması ve daha güzel yarınlar için çaba sarf etmelerini sağlamalıyız. Unutmamalıyız ki gelecekle ilgili yaptığımız her şey çocuklarımızın yaşamı için değer taşımaktadır
Çocukları olarak, babalarımıza vereceğimiz en büyük hediye sağladıkları imkanları en iyi şekilde değerlendirerek ülkesine, milletine faydalı evlatlar olabilmektir.
Bu duygu ve düşüncelerle, dünyanın en zor ve yüce görevlerinden birini üstlenmiş olan babalarımızın, baba adaylarımızın gününü kutluyor, vefat etmiş tüm babalarımızı rahmetle anıyorum.'' ifadelerini kullandı.

Click the banner to read this article in English or Russian

Başkan Murat KAYA'nın Babalar Günü Mesajı; "Yenilmez Adam"