Yüz Yüze Eğitim Öncesi ‘Aşı’ Şart

  • 03.09.2021
  • tarsustb
Yüz Yüze Eğitim Öncesi ‘Aşı’ Şart
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, 6 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde Covid-19 aşısını yaptırmayan herkesi aşısını yaptırmaya davet etti.
Başkan Murat Kaya, Mart 2020’de ülkemizde görülmeye başlayan koronavirüs salgınıyla mücadele de 1,5 yılın geride kaldığını, bu süre zarfında başta sağlığımız olmak üzere sosyal hayatımız ve ekonomik gücümüzün hasar gördüğünü belirterek “Bunun yanında geleceğimizin teminatı çocuklarımızın da okulların kapanmasıyla eğitimleri aksadı. Vakaların artış gösterdiği bugünlerde çocuklarımız 6 Eylül Pazartesi günü yüz yüze eğitime başlayacaklar. Yeni eğitim öğretim yılının başlayacağı 6 Eylül'e sayılı günler kala covid-19 aşısını yaptırmayan varsa, hem toplum sağlığı, hem sevdikleri, hem de yüz yüze eğitime başlayacak olan çocuklarımız için aşı olmalarını bir kez da rica ediyoruz” dedi.
“Covid-19 salgınını beraber aşarız veya beraber altında kalırız” diyen Borsa Başkanı Murat Kaya “Bu salgını aşmak zorunda olduğumuzu yeniden belirtmek isterim. İnsanlığı tehdit eden salgın sürecini hep birlikte, dayanışma, sorumluluk ve saygı içerisinde atlatacağımıza olan inancımız tamdır. Bu düşüncelerle; tedbiri bir an olsun elden bırakmamız gerektiğini vurguluyor, normal hayatımıza bir an önce geri dönebilmek amacıyla maske-mesafe ve hijyen kurallarına uymaları istiyoruz” ifadesini kullandı.
Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, 6 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılının çocuklarımıza, gençlerimize, öğretmenlerimize, ailelere, ülkemize hayırlı olmasını dilediğini sözlerine ekledi.
Yüz Yüze Eğitim Öncesi ‘Aşı’ Şart