Üye Ziyaretleri; 40 Yıldır Borsa Üyesi olmaktan onur duymaktayım

  • 13.10.2021
  • tarsustb
Üye Ziyaretleri; 40 Yıldır Borsa Üyesi olmaktan onur duymaktayım
Tarsus Ticaret Borsası gerçekleştirdiği üye ziyaretlerinde üyelerinin talep ve isteklerini dinlemeye, birlikte çözüm üretmeye devam ediyor.
Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer ve Genel Sekreter Hasan Şanlı, Başarır Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi – Tevfik BAŞARIR’ı iş yerinde ziyaret etti.
Gündeme dair konular ile Borsanın faaliyetleri üzerinde görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Tevfik Başarır , ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Borsanın en eski üyelerinden biri olduğunu, Yönetim Kurulu Üyeliği ve Meclis Başkanlığı yaptığı dönemlerden bahsederek “1987 yılında başlayan Borsa yönetim kurulu üyeliğim 2013-2018 yılları arasında Borsa Meclis başkanlığım ile devam etti.” Dedi.
Tarsus Ticaret Borsası'nın bugün geldiği noktada yakaladığı üstün başarı ivmesinin birlik ve beraberlik anlayışı içinde yürütülen bir takım çalışmasının eseri olduğunu belirten Başarır, Tarsus Ticaret Borsası’nın Yönetim Kurulu, Meclisi, üyeleri, genel sekreteri ve personeli ile Tarsus'ta ilklere öncülük yapan kuruluş olduğuna değindiği sohbetinde, Tarsus'un ekonomi ve ticaretinin ve daha birçok alanda gelişimine Tarsus Ticaret Borsasının önemli katkıları bulunduğunu dile getirdi.
Başarır, Tarsus Ticaret Borsasının, bundan sonraki süreçte de Tarsus ve ülkenin yararına olan her şeye öncülük edeceğine ve geçmişte olduğu gibi gelecekte de ilkleri gerçekleştireceğine ve daha bir cok başarıya imza atacağına yürekten inandığını vurguladı.
Başkan Yardımcısı Seçer ,40 yılı aşkındır borsa üyeliği yönetim kurulu üyeliği ve son olarak meclis başkanlığı görevini yapan Tevfik Başarır'a verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, Tarsus ekonomisine yön veren tarım sektörünün iş erbaplarının birbirleri ile aralarındaki köprüleri sağlamlaştırma adına organize ettikleri bu ziyaretler kapsamında” Yüksek miktarda tescil yapan, ihracat yapan, uzun yıllardır Borsa’ya hizmet veren, gönül veren, üyelerimizi de Genel Sekreterimiz ile ziyaret ederek, bir anlamda hem gönüllerini alarak hem de yüzlerini görme imkanı buluyoruz” dedi.
Seçer ziyaretin sonunda Tarsus Ticaret Borsasının gelişmesine katkı sağlayan, emek harcayan Başarır’a teşekkür plaketi takdim etti.
Üye Ziyaretleri;  40 Yıldır Borsa Üyesi olmaktan onur duymaktayım
Üye Ziyaretleri;  40 Yıldır Borsa Üyesi olmaktan onur duymaktayım
Üye Ziyaretleri;  40 Yıldır Borsa Üyesi olmaktan onur duymaktayım