Üye Ziyaretleri; Babadan oğula sektörde büyüyen marka “BOZDAĞ”

  • 20.10.2021
  • tarsustb
Borsa üyelerine gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer ve Genel Sekreter Hasan Şanlı, Bozdağ Sebze Meyve Sevkiyatçılığı Ambalaj Nakliyat Gıda Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi – Ramazan BOZDAĞ, Abdullah BOZDAĞ’ı ziyaretlerinde, pandeminin başlamasından bu yana yaşanan zorlu koşullara rağmen dış ticarette gösterdikleri ekonomik katkıları, ihracat ve yatırımlarını arttırmaları nedeniyle de plaket takdim ettiler.
Abdullah Bozdağ, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “ Babam Ramazan Bozdağ ile birlikte yürüttüğümüz işimizi yeni yatırımlarımız ile büyütmeye devam ediyoruz. Borsamızın da bu esnada bizlere olan katkısından oldukça memnunuz. Özellikle İhracat kapasitemizin artması, yeni pazarlara girişte bizlerle birlikte oldu.” Dediği ziyarette sektörünün ihracatta hak ettiği paya ulaşması için çalışmalarını sürdürdüklerini pandemide gıdaya olan ihtiyacın daha da netleştiğini belirterek, iç piyasaya sevk ettikleri raf ömrü nedeniyle kısa sürede tedarik zincirinden tüketici ile buluşması gereken temel tüketim gıdalarının pazarlanmasında yaşanan sorunları da aktardı.
Başkan Yardımcısı Seçer , Borsa Meclis Başkan Yardımcısı Ramazan Bozdağ’ın açtığı yolda emin adımlarla yürüyen, firmalarının gelişimine, ülke ve pazar şartlarına uyum sağlayan, sektöründe başarıları ve ihracatta gerçekleştirdikleri yükselişten ötürü Abdullah Bozdağ’ı , Borsa adına tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Seçer ziyaretin sonunda Abdullah Bozdağ’a teşekkür plaketi takdim etti.

.

Click the banner to read this article in English or Russian

Üye Ziyaretleri; Babadan oğula sektörde büyüyen marka “BOZDAĞ”
Üye Ziyaretleri; Babadan oğula sektörde büyüyen marka “BOZDAĞ”