Meclis Başkanı Ekincioğlu, Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıldönümünü Kutladı

  • 17.03.2022
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu, Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Meclis Başkanı İsmail Hakkı Ekincioğlu mesajında,
Çanakkale Zaferi, en zayıf düştüğü zamanlarda bile Türk milletinin birlik ve beraberliğinin gücünü tüm dünyaya göstermiş; memleketin dört bir yanından gelip bir an bile tereddüt etmeden yan yana şehit düşen Mehmetçiklerimiz, vatan sevgisinin ve kardeşliğin simgesi olmuşlardır.

Çanakkale’de sergilenen birlik, kardeşlik ve dayanışma, aziz milletimize hem zaferi getirmiş, hem de Kurtuluş Savaşımız için gerekli olan cesareti ve mücadele ruhunu vermiştir. Hepsinden önemlisi Çanakkale Zaferi, vatanı, dini, hürriyeti ve istikbâli söz konusu olduğunda Türk Milleti'nin neleri göze alabileceğini ve neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiştir. Bu yönüyle Çanakkale Zaferi, dün olduğu gibi bugün de, milletimiz, ülkemiz ve geleceğimiz üzerine plân kuranlar için hiçbir zaman unutmamaları gereken bir derstir.

Bu düşüncelerle; 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günümüzü kutluyor, bu eşsiz tarihi bizlere bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.” dedi.
Meclis Başkanı Ekincioğlu, Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıldönümünü Kutladı