Borsa Başkanı Murat Kaya , '18-24 Mart Yaşlılar Haftası' dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

  • 21.03.2022
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya , '18-24 Mart Yaşlılar Haftası' dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yaşlılığın insanlar için çok özel bir dönem olduğunu ifade eden Başkan Murat Kaya, "Yaşlılarımız yılları içerisinde edindikleri tecrübeleri ile bizler için önemli referanslardır. Bilginin kitaptan okunması gibi, birebir olayı yaşayan kişi tarafından bilginin aktarılması yönünden Yaşlılarımız geçmiş ile bugün arasında bizlere köprüdürler.

Yaşlılarımız, geçmişimizi geleceğe taşıyan, yarınlarımızı kuran, millet olma bilincinin tarih sayfalarını dolduran çınarlarımız olarak, kültür ve medeniyetimizin en değerli taşlarıyla süslenmiş baş tacımızdır. Unutmamalıyız ki, kendimizin ve çocuklarımızın geleceği ne kadar önemliyse, yaşlılarımız da bizim özümüz, tarihi çınarlarımızdır.

Tecrübelerinden, birikimlerinden istifade ettiğimiz, kendilerini kıymetli bir bilgi hazinesi olarak kabul ettiğimiz değerli büyüklerimize gösterdiğimiz hürmet; hiç şüphesiz, genç nesillere örnek teşkil edecek bir davranış olarak toplumsal birliğimizin ve geleceğimizin de teminatıdır.

Toplum olarak geleceğe güvenle bakabilmemiz için, bugün yaşlılarımızın sorunlarına duyarlı olmalı, sorunlarının çözümü için başlatılan girişimlere destek vermeliyiz. Başta ailelerimiz olmak üzere çevremizdeki tüm yaşlılara sevgi ve saygımızı göstermeliyiz.

Bu düşüncelerle Yaşlılar Haftası’nı en samimi duygularımla kutluyor, Cenab-ı Allah’tan değerli büyüklerimize, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve hayırlı bir ömür diliyorum.” dedi.
Borsa Başkanı Murat Kaya , '18-24 Mart Yaşlılar Haftası' dolayısıyla bir mesaj yayınladı.