Başkan Murat Kaya'nın , 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

  • 01.05.2022
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında; "İnsan hayatında en hakiki en yüce değer, insan emeği ile yoğrulan iş, alın teri ile kazanılan helal kazançtır" ifadesinde bulundu.
Başkan Murat Kaya, mesajında şı ifadelere yer verdi.
“Hiç kuşkusuz ki emek, insan yaşamında yer alan en yüce değerlerin başında gelir. Üretim faktörleri içinde yeri en zor doldurulan, en değerlisi emektir. Bizler, millet olarak işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetini esas olan bir inanç ve kültüre sahibiz. Çalışanlarımızın hakları ve emekleri, üzerinde titizlikle durduğumuz ve her zaman saygı göstermek zorunda olduğumuz değerlerdir.
Ülkemizin, dünya arenasında kendisine seçtiği büyük hedeflere ulaşması, milli gelirini artırması ve daha müreffeh daha güzel günler görmesinin yolu, işçisi, emekçisi ve girişimci ruhuyla birlik ve beraberlikten geçer. O nedenle işçilerimizin derdi hepimizin derdi, onların sevinci ise hepimizin ortak sevincidir.
Günümüzün zor ekonomik koşullarında alın terleriyle, hayat şartları ile mücadele ederek ekmeklerini kazanmaya çalışan tüm işçilerimiz, ürettikleri iş ve döktükleri alın teriyle milletimizin iftiharı olmaya devam edeceklerdir.
Emek ve dayanışmanın sembolü de olan bu günün, tüm işçi ve emekçi kardeşlerimize kutlu olmasını temenni ediyor, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerine yer verdi.
Başkan Murat Kaya'nın , 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı