Başkan Murat Kaya Anneler Gününü Kutladı

  • 07.05.2022
  • tarsustb
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, anne sevgisinin insan yaşamının her evresinde var olan en anlamı duygulardan birisi olduğunu söyledi.

Başkan Murat Kaya, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamasında, anneliğin karşılıksız ve koşulsuz bir sevgiye dayanan, hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar yüce bir duygu olduğunu belirterek “Annelerimiz sadece ailesini değil, tüm toplumu sevgiyle yoğuran, özenle yetiştirdikleri çocuklarıyla geleceğimizi şekillendiren en değerli varlıklarımızdır.
Annelerimiz medeniyetimizin simgesi, ölçüsüdür. Bize ilk öğretilerinde ‘VAR’ını paylaş’ diyen evinin bereket eli olan Annelerimiz, ekonomi öğretmenimiz, sosyal danışmanımız, kültür ve değer elçimizdir” dedi.
“Şüphesiz ki, bizler annelerimize olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz” diyen Borsa Başkanı Murat Kaya “Ülkemizin geleceği, güçlü kadınların, güçlü annelerin ellerinde şekil almaktadır. Üretim, ticaret ve hizmet sektörlerinde gerek girişimci, gerekse bir çalışan olarak önemli roller üstlenmiş, iş hayatında da aktif olarak yer alan kadınlar hem aile hayatını hem de iş hayatını ihmal etmeden her an yeni bir başarıya imza atmaktadır. Annelik gibi zor bir görevin yanında, elinin hamurunu iş dünyasına bulaştırarak ekonominin de bereketini artıran, kadınlarımızın elinin değmediği bir ekonominin de bereketi olmaz. İçimde anne özlemi taşıyan biri olarak, rahmetle andığım sevgili annemi, hayata gözlerini yummuş tüm anneleri rahmetle, minnetle yad ediyor, hayatlarını çocuklarına bahşeden, karşılıksız sevginin ve eşsiz hoşgörünün müstesna temsilcileri olan annelerimizin ‘Anneler Günü’nü saygılarımla kutluyorum” ifadesini kullandı.


Click the banner to read this article in English or Russian

Başkan Murat Kaya Anneler Gününü Kutladı