Rektör Aydın’dan 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

  • 30.10.2022
  • tarsustb
Rektör Aydın’dan 'Hayırlı Olsun' Ziyareti
Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın Borsaya ziyaretinde yeni dönem borsa başkanlıklarına seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer’e ve Meclis Başkanı Murat Kaya’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın'ın Borsaya gerçekleştirdiği ziyarette; Üniversite, Sanayi ve Kamu işbirliği ile Tarsus’taki genel konular görüşüldü.
Ziyaretinden dolayı Rektör Aydın’a teşekkür eden Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer “Öncelikle Tarsus Üniversitesi Rektörü olarak atanmanız bizi memnun etti. Biz, Üniversite ve Borsa arasındaki iş birliğinin şehrimize ve ülkemize çok ciddi katkılar sağlayacağının bilincindeyiz. Bu çerçevede şehrimizin kalkınması için üniversitemizin tecrübesinden daha fazla yararlanmaya çalışacağız.” Dedi.

Meclis Başkanı Murat Kaya,yeniden rektörlüğe atan Prof. Dr. Orhan Aydın’ı tebrik ederek, “Tarsus Ticaret Borsası olarak Üniversite -Borsa iş birliği projelerine imza atarak, bu projelerle kentimize canlılık katmaya çalışacağız. Ziyaretinizden dolayı teşekkür eder, yeniden Tarsus Üniversitesi Rektörü olarak atanmanızdan da duyduğumuz memnuniyeti ifade ederim “ dedi.


Click the banner to read this article in English or Russian

Rektör Aydın’dan 'Hayırlı Olsun' Ziyareti
Rektör Aydın’dan 'Hayırlı Olsun' Ziyareti